Bestill Hankook dekk til god pris

Kjøp billige Hankook-dekk allerede i dag Hankook produserer enestående dekk til personbiler, SUV-er og lette lastebiler. De har oppnådd sine store suksesser ved å fokusere på ulike klimaer i utlandet og tilpasse seg internasjonale produksjonssystemer og teknikker, samtidig som de tar med seg sin egen ekspertise. Hos Dekk365 vil vi fremheve denne sørkoreanske dekkprodusenten som lager rimelige dekk med høy sikkerhet.

En sørkoreansk dekkgigant

Hankook er en sørkoreansk dekkprodusent som ble grunnlagt i 1941. Det regnes også som det første dekkfirmaet i landet og har et godt rykte. Faktisk går hele 80 % av salget til utlandet, noe som vitner om hvor populært merket har blitt og hvor konkurransedyktig det er. Produksjonen skjer for det meste i utlandet, både i Asia, Europa og USA.

I dag ligger produksjonen av dekk rett over 80 millioner i året, og mange bilprodusenter, både asiatiske og europeiske med flere, har Hankook-dekk montert på bilene sine.

Ikke bare dekk

I tillegg til dekk til kjøretøy produserer Hankook også batterier, bremseklosser og felger. Mye forskning foregår i forbindelse med produksjonen for å møte bilmarkedets og bileiernes behov og etterspørsel.

Radialdekk og diagonaldekk

Det som først og fremst kjennetegner Hankook, er deres radial- og diagonaldekk. Hva menes da med dette?

  • Radialdekk. Dekkdesignet som brukes ved produksjon av diagonaldekk innebærer at tekstiltrådene inne i dekket løper parallelt med dekkets radius. Det er en moderne variant av den gamle måten å lage dekk med diagonale tråder på, og anses å gi en veldig god kontakt med underlaget.
  • Diagonaldekk. Her løper tekstiltrådene i stedet diagonalt med hjulets rulleretning. Dette er den eldre tidens dekkproduksjon, men som Hankook forvandler til moderne teknologi. Dekkene anses robuste og er motstandsdyktige mot sliteskader og påkjørsler.

Begge dekktypene i sommer- og vinterdekkene hos Hankook er modernisert med ny teknologi og nøye forskning. De kombinerer også de nyeste materialene og har etter hvert også begynt å utvikle dekk for den amerikanske motorsporten. Dette har ført til store suksesser og et stort navn på racerbanene rundt om i verden ettersom de fungerer som sponsor for flere løp og førere.

Hankook hos Dekk365

Hankook ønsker stadig å utvikle både produktene sine og sin egen policy. Det har gjort at de har satset mer og mer på miljø og bærekraft i dekkene sine. Selvfølgelig er dette noe vi hos Dekk365 setter pris på, og derfor kan vi anbefale dekk fra Hankook der prisklassen er lav og kvaliteten høy. Når sørkoreansk teknologi møter det nordiske klimaet, kan du føle deg trygg på veiene. Her får du noen tips om gode dekk.

Sommerdekk

1. Hankook Ventus S1 evo3 K127 – Et prisgunstig sommerdekk for den miljøbevisste bilføreren.

2. Hankook Ventus Prime 4 - Sommerdekk for personbiler med maksimert kjørekontroll med høy komfort.

3. Hankook iON evo (IK01) - Et sommerdekk som er skreddersydd for elbiler.

Vinterdekk

1. Hankook Winter iPike RS2 W429 – Et pigget premiumdekk for personbiler i topp kvalitet. Passer mange modeller.

2. Hankook Winter icept iZ2 W616 – Et nordisk piggfritt vinterdekk for trygg kjøring i ekstreme vinterforhold.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hos Dekk365 hvis du har spørsmål angående dine Hankook-dekk, eller hvis det er første gang du vil kjøpe og prøve Hankook. Du stiller spørsmålene, vi har svarene!

Hankook Vantra LT RA18
Fra 1 073 kr/stk
Hankook Optimo K415
Fra 1 082 kr/stk
Hankook Ventus ST RH06
Fra 1 900 kr/stk
Hankook Optimo K715
Fra 853 kr/stk
Hankook Radial RA08
Fra 1 040 kr/stk
Hankook Vantra LT RA28
Fra 1 675 kr/stk
Hankook Ventus TD Z221
Fra 3 603 kr/stk
Hankook Dynapro HT RH12
Fra 3 623 kr/stk
Hankook iON evo (IK01)
Fra 2 111 kr/stk
Hankook Radial RA28E
Fra 1 585 kr/stk