Kjøp felger idag - raskt og enkelt

Å kjøpe felger på nett er enkelt, i hvert fall hos Dekk365. Når du skal kjøpe felger til bilen din er mange forskjellige faktorer å ta hensyn til. Utseende, materiale og ytelse kan alla ha innvirkning på valget ditt.

Vi har et stort utvalg av felger uansett hva som er viktigst for deg. Kjøp bare felger eller dekk og felg samtidig og finn riktig kombinasjon i våre smarte automatiske velgere for dekk og felg!

Med merker som AEZ, Dezent, Dotz og Enzo dekker vi de fleste ønsker og behov. Og vi tilbyr et svært konkurransedyktig utvalg av felger på nett!

Med vårt felgsøk blir det enda morsommere og smidigere å finne de riktige felgene. Skriv inn registreringsnummeret ditt eller velg bilmodell så finner vi raskt de beste felgene for deg!

Slik finner du felgens dimensjoner

Felgens dimensjoner er oppgitt i tommer og gjelder bredde og diameter. Ta for eksempel 8,5x18, hvor 8,5 tommer er felgbredden 18 tommer er felgens diameter.

Felgens dimensjoner bestemmes av boltsirkelen, navhullet og innpressingsdybden. De forskjellige komponentene i felgen kan dermed gi flere forskjellige dimensjoner.

Her finner du riktig felg til din bil