Vanlige spørsmål og svar

Mange av de spørsmålene vi får er ganske like, og vi har samlet mange av dem her. Velg kategori for å begynne å søke etter svar på spørsmålet ditt. Finner du ikke svaret, kan du kontakte oss.

Tilbake

Spørsmål og svar - Fakturaer og delbetalinger

Jeg har ikke fått noen faktura, hva gjør jeg?

Svar:

Fakturaen ble i e-post dagen etter det at vi sendte varene dine fra Laholm. Vennligst sjekk i mappen for søppelpost. Finner du den ikke der, må du kontakte Avarda.

E-post: kundeservice@avarda.no
Telefon: 800 82 300
Mine sider: minside.avarda.no

Jeg har valgt delbetaling eller konto - når kommer den første fakturaen?

Svar:

Den første fakturaen for bestillingen din med delbetaling eller konto sendes i e-post rundt den 10. med forfallsdag den 28. i samme måned.

Eksempel 1: Din bestilling sendes fra oss den 20. november, da vil din første faktura komme rundt den 10. desember med forfallsdag 28. desember.

Eksempel 2: Din bestilling sendes fra oss den 2. februar, da vil din første faktura komme rundt den 10. februar med forfallsdag 28. februar.

Har du ikke fått faktura eller har spørsmål om din faktura - kontakt Avarda:
E-post: kundeservice@avarda.no
Telefon: 800 82 300
Mine sider: minside.avarda.no

Jeg har valgt faktura men vil delbetale den, hvordan gjør jeg det?

Svar:

Du kan velge å betale hele fakturabeløpet på en gang eller senere søke om å dele opp betalingen i mindre deler, og da legges kjøpet ditt over i en Konto. Det laveste beløpet som kan delbetales er oppgitt i fakturaen. Ta kontakt med Avarda dersom du er i tvil om noe.

E-post: kundeservice@avarda.no
Telefon: 800 82 300
Mine sider: minside.avarda.no