Vanlige spørsmål og svar

Mange av de spørsmålene vi får er ganske like, og vi har samlet mange av dem her. Velg kategori for å begynne å søke etter svar på spørsmålet ditt. Finner du ikke svaret, kan du kontakte oss.

Tilbake

Spørsmål og svar - Finn produkt

Hvilket dekk anbefaler dere?

Svar:

Vi får ofte spørsmålet ”Hvilket dekk anbefaler dere?” og derfor har vi hentet frem ”Dekk365 anbefaler”. Vi har hentet fram et dekk (noen ganger to) i hvert prissegment som vi anbefaler. De produktene vi anbefaler er dekk som er testvinnere eller dekk som vi syns er veldig prisgunstige. At vi ikke anbefaler et produkt betyr ikke at det er dårlig, men bare at vi mener at det finnes bedre alternativer i segmentet. Vi anbefaler for eksempel Nokian Hakkapeliitta 9 og Nokian Hakkapeliitta R2 ettersom disse vinner i stort sett alle dekktester, men vi anbefaler også Hankook som vi syns er et veldig bra dekk i segmentet, like under og dessuten veldig prisgunstig. Som vinterdekk anbefaler vi kun piggdekk og nordiske friksjonsdekk.

Hvorfor finner jeg ingen helårsdekk hos dere?

Svar:

Fordi det ikke finnes noen dekk som er bra hele året. Les mer

Hvordan vet jeg hvilken dekkdimensjon dekkene har?

Svar:

Den enkleste og sikreste måten for å finne dekkdimensjonene på dekkene du skal bytte ut, er å sjekke merkingen på dekkene. Dekkdimensjonene er markert på siden av dekket.

Vær oppmerksom på at vi ikke gir passgaranti ved kjøp av kun dekk fordi vi ikke vet hvilke felger kunden har tenkt å bruke med dekkene og at vi ikke har mulighet til å sjekke last og hastighetsindeks automatisk.

Skriv gjerne ut vår mal og bruk den for å sjekke mot dekkene. Det er ikke alltid at sommer- og vinterdekkene har samme dimensjoner, så sjekk mot de dekkene som skal byttes ut.

Kan jeg bruke søkefunksjonen for dekk og felg dersom jeg bare skal kjøpe dekk?

Svar:

Du skal ikke bruke søkefunksjonen for dekk og felg dersom du bare skal kjøpe dekk. Dette fordi søkefunksjonen for dekk og felg bare sjekker hvilke felger som passer på valgt bil samt hvilke dekkdimensjoner som passer til respektive felger når felgen er montert på valgt bil.

Det er bare 4 bolthull på mina nåværende felger, men det er 5 bolthull på bildene når jeg søker etter nye felger, hvorfor det?

Svar:

Av tekniske grunner viser alle felgbilder en felg med fem bolthull. Det faktiske antallet bolthull på den felgen som vises fremgår av det første sifferet i informasjonen som står ved boltsirkelen.

Eksempelvis 4/100.0 som står for 4 bolthull og en boltsirkel som er 100,0 mm i diameter.

Jeg får opp flere felger av samme design - hvordan vet jeg hvilken som er det beste alternativet?

Svar:

Bare ta det med ro, det sjekker vi for deg. Hvis du har valgt en felg som ikke er optimal, bytter vi til den varianten som passer best. Naturligvis med samme utseende men med det ET som passer best.

Vi gir passgaranti på komplette hjul som gjelder når du søker komplette hjul etter bilens registreringsnummer. Hvis du er usikker eller ikke har fått bilens registreringsnummer, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss.

Ved kjøp av felger og komplette hjul til henger, campingvogner og transporter samt endrede (for eksempel senkede) eller importerte biler gir vi ingen passgaranti.

Følger felgen som vises i produktbildet med hvis jeg bare kjøper dekk?

Svar:

Det enkle svaret er nei. Som det fremgår i våre kjøpsvilkår - hvis du bare søker på dekk og det vises en felg i produktbildet, så er dette bare for visningsformål og felgen er ikke inkludert i prisen.

Ønsker du at dekkene skal leveres med felger, må du søke på komplette hjul (dekk og felg) til bilen din.